Panathinaikos'ta Fatih Terim krizi! Ayrılığı resmen duyurdular: Gözünün yaşına bile bakmadılar...

Yunanistan'da Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim için çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. Komşu ekibi, Fatih Terim ile yolları ayırmanın eşiğine geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra teknik direktörlüğü tamamen bırakılacağı konuşulan Fatih Terim, sürpriz bir karar alarak herkesi ters köşe yapmış ve Yunanistan'ın dev ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçmişti. Bu gelişmenin ardından çok konuşulan Terim'in yeşil-beyazlı ekipte kariyeri uzun sürmedi.

FATİH TERİM İLE YOLLAR AYRILIYOR

Panathinaikos ile normal sezonu lider PAOK'un 4 puan gerisinde tamamladıktan sonra şampiyonluk turunda yoluna devam eden Fatih Terim için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Takvim'in haberine göre; Panathinaikos, sezon sonunda Fatih Terim ile yollarını ayırma kararı aldı. Terim'in Yunan ekibi ile sözleşmesi normal şartlarda önümüzdeki sezon sonunda sona erecekti.

YERİNE GEÇECEK İSİM ŞAŞIRTTI

Panathinaikos, Fatih Terim'in yerine takımın başına geçecek ismi de şimdiden belirledi. Terim için çıkan haberin detaylarında, yeşil-beyazlı ekipte yönetim, dün Beşiktaş'ta görevine son verilen Portekizli teknik adam Fernando Santos'u takımın başına getirmek istiyor.

PANATHINAIKOS RAKAMLARI

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında tüm kulvarlarda 21 maça çıktı. 71 yaşındaki dünyaca ünlü çalıştırıcı, bu mücadelelerde 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 3'te mağlubiyet alarak 2 puan ortalaması yakalamayı başardı.