Ozan Tufan'ı yıkan haber! Shota Arveladze resmen duyurdu...

Ozan Tufan ile ilgili yıkan haberi Shota Arveladze verdi. Hull City'e transfer olduktan sonra formunu yükselten Ozan Tufan'ın derbiyi kaçırabileceğini söyleyen Shota Arveladze, yıldız ismin formadan uzak kalabileceğini belirtti. İşte ayrıntılar...

aksam.com.tr

Ozan Tufan, Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olmuş ve Shota Arveladze yönetimindeki İngiliz ekibinde formunu artırmayı başarmıştı. Attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken milli futbolcuya nazar değdi. Tecrübeli futbolcunu antrenmanlara başlasa da, deneyimli teknik direktör Ozan Tufan'ı derbide riske etmek istemiyor.

SHOTA ARVELADZE'DEN OZAN TUFAN KARARI

Hull City ile başarılı bir sezon başlangıcına imza atan Ozan Tufan, attığı goller ve ortaya koyduğu oyunla dikkatleri üzerine çekmişti. Milli futbolcu sakatlık yaşamış ve formasından uzak kalmıştı.

Antrenmanlara yeniden başlayan 27 yaşındaki futbolcu, Pazar günü Sheffield United ile oynanacak Yorkshire derbisini kaçırabilir. Uzun süre formasından uzak kalan Ozan Tufan ile ilgili konuşan Shota Arveladze, milli orta sahayı riske etmeyeceğinin sinyallerini verdi.

OZAN TUFAN DERBİYİ KAÇIRABİLİR

Shota Arveladze yaptığı açıklamada takımının son durumuna değindi. Tecrübeli teknik direktör Ozan Tufan ile ilgili de şunları söyledi:

Ozan Tufan ve Jean Michael Seri oynamaya müsait olacak mı, olmayacak mı bilmiyorum. Bir gün daha var (Cumartesi) ve görmem lazım. Oynamak istiyorlar. Ki bu iyiye işaret. Formda olan çok fazla oyunumuz var. Bu inanılmaz. Şimdiden sekiz maça çıktık, iyiydik ama kolay değil.

OZAN TUFAN'IN HULL CITY KARNESİ

Ozan Tufan geçtiğimiz sezonun devre arasında kadro dışı kalmış ve yaz transfer döneminin başında da Hull City'e transfer olmuştu. 3 milyon euro bonservis bedeli ile yeni takımına katılan 27 yaşındaki futbolcu 5 maça çıktı ve 2 gollük skor katkısında bulundu.

Aşağıdaki görsele tıklayarak Ozan Tufan'ın istatistiklerine detaylı olarak AKŞAM Canlı Skor ekranından ulaşabilirsiniz.

aksam.com.tr