Ozan Tufan'dan sonra… Ve Fenerbahçe'de bir ayrılık daha: Resmen açıklandı

Ozan Tufan başta olmak üzere Fenerbahçe'den birçok transfer yapan Acun Ilıcalı'nın Hull City'si, Sarı-Lacivertlilerden bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'den Ozan Tufan, Allahyar ve Pelkas'ı transfer eden Acun Ilıcalı, bir takviye daha istiyor.

Ajansspor

Hull City, Ozan Tufan da dahil olmak üzere sezon öncesi Fenerbahçe'den birçok transfer yapmıştı. Sezona müthiş giren ancak ilerleyen süreçte büyük düşüş yaşayan Hull City, Fenerbahçe'den bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı, Ozan Tufan'ın yanı sıra Sarı-Lacivertlilerden Allahyar ve Pelkas'ı da transfer etmişti.

OZAN TUFAN'DAN SONRA ŞİMDİ DE...

Fenerbahçe'den yaptığı transferler arasında en ciddi katkıyı Ozan Tufan'dan alan Hull City, şimdi de Sarı-Lacivertlilerin scout şefi Şenol Çorlu'ya imza attırmak istiyor. Acun Ilıcalı, Çorlu'yu bizzat isterken ünlü futbol adamı da konuyu doğruladı.

RESMEN İTİRAF ETTİ

Acun Ilıcalı'nın teklifini doğrulayan Şenol Çorlu, "Kulübüm izin vermeden bir yere gitmem" ifadelerini kullandı. Başkan Ali Koç'un da onay vermesi halinde Çorlu'nun Hull City scout ekibinin başına geçmesi bekleniyor.

2 LİG ŞAMPİYONLUĞU YAŞAMIŞTI

Fenerbahçe'yi yönettiği dönemde pro lisansı olmayan Emre Belözoğlu'nun yerine kulübede teknik direktör sıfatıyla yer alan Şenol Çorlu, 1984-91 yılları arasında Fenerbahçe forması giymiş ve 2 lig şampiyonluğu yaşamıştı.