Ozan Tufan'ı yıkan haber! Resmen açıklandı

Ozan Tufan, Hull City formasıyla yeni sezona gümbür gümbür başlamıştı. Attığı gollerle adından söz ettiren milli oyuncu Ozan Tufan, yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalmıştı. Geri dönmesi beklenen Tufan için kötü haber resmen açıklandı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

İngiltere Championship'te Hull City forması giyen Ozan Tufan, 5 maçta 4 gol atmayı başarmıştı. Son oynanan Leicester City maçında forma giyemeyen milli futbolcu en son Bristol City ile oynanan maçta sahada yer almıştı. Ozan Tufan bu maçta gol atma başarısı da göstermişti.

OZAN TUFAN DÖNEMEDİ

Uyluk sakatlığı devam eden Ozan Tufan'ın Coventry ile oynanacak bugünkü maçta da forma giyemeyeceği açıklandı. Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior'un yaptığı açıklama şu şekilde: "Ozan Tufan gerçekten çok çalışıyor. Ona güveniyoruz. Mümkün olduğu kadar çabuk geri dönme arzusunda. Henüz tam olarak antrenman yapmıyor, bu nedenle cuma günkü maç onun için çok erken olabilir."

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

28 yaşındaki futbolcu Hull City'de geçtiğimiz sezon 44 maça çıktı. 29 kez ilk 11'de görev alan Ozan Tufan 8 gol atma başarısı gösterdi. Ozan, bu sezon ise sakatlığı öncesi 5 maçta 4 gol atmayı başardı.

www.aksam.com.tr