Ozan Tufan transferi resmen açıklandı! Kariyeri 180 derece değişiyor

Hull City'nin yıldızı Ozan Tufan'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'den İngiliz ekibinin yolunu tutan milli futbolcu, kariyerinde bir ilki yaşamaya hazırlanıyor. Hull City'den Ozan Tufan transferine dair resmi açıklama gelirken, oyuncu rotasını Serie A'ya kırmaya hazırlanıyor.

www.aksam.com.tr

Ozan Tufan'ın Hull City serüveni kısa sürecek gibi. Sezon başında Fenerbahçe'den Hull City'ye satılan oyuncu, kariyerinde ilk kez İtalya'nın yolunu tutmaya hazırlanıyor. Ozan Tufan transferine dair İngiliz ekibinden açıklama geldi.

OZAN TUFAN AVRUPA'NIN GÖZDESİ

Fenerbahçe'de inişli çıkışlı bir grafik çizen Ozan Tufan, 2022-23 sezonu başında 3 milyon euro karşılığında Hull City'ye transfer olmuştu. Burada sergilediği performansla dikkat çeken Ozan Tufan'a Avrupa'dan sürpriz talipler çıkmıştı.

OZAN TUFAN KARİYERİNDE BİR İLKİ YAŞAMAYA HAZIRLANIYOR

Ozan Tufan'ın en ciddi talibi ise Salernitana oldu. Serie A ekibi bir süredir dirsek temasında olduğu milli futbolcumuz için ara transfer döneminde Hull City'nin kapısını çalacak. Transferin gerçekleşmesi halinde Ozan Tufan ilk kez İtalya'da top koşturacak.

"TÜRKİYE VE YURT DIŞINDAN TALİPLERİ VAR"

Öte yandan Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, Ozan Tufan transferine dair açıklamalar yaptı. Ozan Tufan'ın sadece Türkiye'den değil, yurt dışından da talipleri olduğunu vurgulayan Kesler, "Görüşme talepleri oluyor ve bunları mutlulukla karşılıyoruz" ifadelerini kullandı.

Hull City ile bu sezon Championship'te 19 maça çıkan Ozan Tufan 3 gollük katkı verdi. 27 yaşındaki futbolcunun takımıyla 2,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.