Ozan Tufan haberi yalan çıktı! Türk basını ters köşe: İngiltere'de gündem oldu

Ozan Tufan, Hull City ile çıktığı ilk maça damga vurdu. Milli futbolcunun performansı İngiltere'de gündeme oturdu. Öte yandan Ozan Tufan'ın Championship'te haftanın 11'ine seçildiği haberleri basında yer almıştı ancak gerçek daha sonra ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin 2015 yılında 7 milyon euroluk yatırım yaptığı Ozan Tufan, Sarı-Lacivertlilerde bir türlü istikrarı yakalayamamıştı. Kilolarıyla manşetlerden düşmeyen Ozan Tufan, yeni sezon öncesi Hull City'ye transfer olmuştu.

OZAN TUFAN'IN HULL CİTY MACERASI KUSURSUZ BAŞLADI

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin Ozan Tufan'ı 3 milyon euro ödeyerek kadrosuna katması özellikle rakip takım taraftarlarında büyük tepkiye yol açmıştı. Ancak Ozan Tufan yeni takımıyla çıktığı ilk lig maçında müthiş bir performans sergiledi.

İNGİLTERE'DE GÜNDEM OLDU

Hull City'nin Bristol City'yi 2-1 mağlup ettiği maçta takımının ilk golünü atan Ozan Tufan, penaltı golü sonrası 73'te oyundan alınmıştı. İlk 11 başladığı mücadelede Hull City adına takımın en iyi isimlerinden olan Ozan Tufan, İngiltere'de gündeme oturdu.

Fransa Igor Tudor'u konuşuyor: "Kavga" iddiaları sonrası olanlar oldu! Kovulacak mı?

OZAN TUFAN HAFTANIN İLK 11'İNDE İDDİALARI

Ozan Tufan'ın İngiltere Championship'te ilk haftanın en iyi 11'ine seçildiği iddiaları Türk spor basınında da yer almıştı ancak gerçeğin öyle olmadığı ortaya çıktı. Ligin resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan paylaşımda Ozan Tufan haftanın 11'inde yer almadığı görülüyor.

Haftanın 11'inde Ozan Tufan değil, uzatma dakikalarında Hull City'ye galibiyeti getiren Jean Michael Seri yer aldı.