Ozan Tufan 8,5 yıllık kariyerinde bir ilki yaşayacak! Beklenmedik transfer...

Fenerbahçe'nin en büyük hayal kırıklıklarından Ozan Tufan 8,5 yıllık profesyonel futbol kariyerinde bir ilki yaşamaya hazırlanıyor. Türkiye dışında sadece İngiltere'de forma giyen milli futbolcu, İtalya'nın yolunu tutmaya hazırlanıyor. İşte Ozan Tufan için ortaya atılan sürpriz transfer iddiasının detayları...

www.aksam.com.tr

Ozan Tufan 8,5 yıllık profesyonel futbol kariyerinde ilk kez İtalya'nın yolunu tutmaya hazırlanıyor. Türk futbolunun çok şey beklediği milli futbolcu, kariyeri boyunca istikrarsız görüntüsüyle dikkat çekmişti. Ozan Tufan'ın Serie A'da yeni bir sayfa açabileceği belirtildi.

OZAN TUFAN TRANSFERİNE 7 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Bundan tam 9 sezon önce 2013-2014 sezonunun ara transfer döneminde Bursaspor'un profesyonel sözleşme imzaladığı Ozan Tufan'ın Türk futboluna damga vurması bekleniyordu. Fenerbahçe'nin 2015-16 sezonu başında tam 7 milyon euro bonservis ödediği Ozan Tufan, Sarı-Lacivertlilerdeki inişli çıkışlı grafiğiyle dikkat çekmişti.

SEZON BAŞINDA 3 MİLYON EUROYA GİTTİ

Alanyaspor ve Watford gibi takımlara kiralanan, Fenerbahçe'de bir dönem kadro dışı da bırakılan Ozan Tufan, yeni sezon öncesi 3 milyon euro bedelle Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye transfer olmuştu.

OZAN TUFAN PROFESYONEL KARİYERİNDE BİR İLKİ YAŞAYABİLİR

Hull City'deki kariyerine müthiş bir giriş yapan Ozan Tufan daha sonra durulmuştu. Öte yandan 27 yaşındaki futbolcu için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Transferin gerçekleşmesi halinde Ozan Tufan kariyerinde ilk kez İtalyan takımında forma giyecek.

Çizme'de çıkan haberlere göre Ozan Tufan'la ilgilenen kulüp Salernitana. İtalyan ekibinin ara transfer döneminde Ozan Tufan için Hull City'nin kapısını çalacağı belirtiliyor.

Ozan Tufan bu sezon Hull City formasıyla Championship'te çıktığı 18 maçta 3 gollük katkı verdi. Milli futbolcunun kulübüyle 2,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.