Haber Merkezi
Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, dev bir transfere hazırlanıyor. Siyah beyazlılarda büyük bir çıkış yakalayan ve A Milli Takım'a kadar yükselen 19 yaşındaki futbolcu, Avrupa devlerini peşine takmıştı.
Adı uzun süredir çeşitli kulüplerle anılan genç futbolcu, dev bir bonservisle takıma veda edebilir.
Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, geçtiğimiz sezondan bu yana Avrupa devlerinin radarına girmişti. Avrupa'nın 5 büyük liginden birçok ekip, Semih için Beşiktaş'ın kapısını çalsa da siyah beyazlılar oyuncuyu takımda tutmayı başarmıştı. Semih Kılıçsoy için sıcak bir gelişme daha yaşandı.
İngiliz basının aktardığı son dakika bilgisine göre; Premier Lig ekiplerinden Everton, Semih Kılıçsoy'u gözüne kestirdi. Ligde iyi günler geçirmeyen ve devre arasında kadrosuna bir hücum oyuncusu takviye etmek isteyen Everton, Beşiktaş'a kısa süre içerisinde resmi bir teklif sunacak.
Öte yandan İngiltere'de geniş yer bulan haberin detayında, Everton'ın Semih için bonuslarla birlikte yaklaşık 20 milyon euro ödemesi gerektiği belirtildi. Kulübe yakın kaynaklar, 19 yaşındaki futbolcu için kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanabileceği aktardı.
Bu sezon Süper Lig'de 19 maçta 1013 dakika sahada kalan Semih Kılıçsoy, 1 gol ve 4 asist üretti.
www.aksam.com.tr