Olimpiu Morutan transferi hayırlı uğurlu olsun! Galatasaray'a resmen piyango vurdu...

Olimpiu Morutan transferinde Galatasaray için sürpriz bir gelişme yaşandı. Bu sezonu İtalyan ekibi Pisa'da kiralık olarak geçiren Olimpiu Morutan'ın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Serie B ekibi Pisa'da kiralık olarak forma giyen Olimpiu Morutan için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Bonservisi Galatasaray'da olan Rumen yıldız Olimpiu Morutan'ın yeni adresi belli oldu.

OLIMPIU MORUTAN KİRALIK OLARAK GİTMİŞTİ

Galatasaray'ın 2021'in yazında FCSB'den 4.2 milyon euro bonservis bedeliyle büyük beklentilerle kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan sarı-kırmızılılarda beklentilerin uzağında kalmış ve sezon başında kiralık olarak İtalya Serie B ekibi Pisa'ya gönderilmişti. Rumen oyuncu, İtalyan ekibindeki başarılı performansıyla büyük beğeni topladı.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İtalya basınında yer alan habere göre; Olimpiu Morutan gelecek sezon Serie A ekiplerinden Salernitana'da forma giyecek. İtalyan ekibi, Galatasaray'a Morutan'a karşılık Erik Botheim'ı teklif etti. Sarı-kırmızılılar yapılan teklife sıcak bakıyor ve geçtiğimiz yaz da ilgilendiği Botheim'i kadrosuna katmak istiyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Olimpiu Morutan, bu sezon Pisa formasıyla şu ana kadar 36 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 25'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2368 dakika sahada kalan 24 yaşındaki oyuncu, 6 gol ve 8 asistle takımına katkıda bulundu.