O transfer için Ali Koç'u yerden yere vurmuşlardı! Fenerbahçe'ye 64 milyonluk çılgın teklif

Fenerbahçe'de Ali Koç'un en çok tartışılan transferlerinden olan Serdar Dursun'a 3,5 milyon euroluk (64 milyon TL) teklif geldiği ortaya çıktı. Başta Aziz Yıldırım olmak üzere Ali Koç'a transferin gerçekleştiği dönemde yoğun eleştiriler gelirken, milli futbolcu geçtiğimiz sezon takımın en skorer ismi olmuştu.

Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'a "Sana onu almak yakışmaz" dediği Serdar Dursun'a 3,5 milyon euroluk (64 milyon TL) teklif geldi. Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlık döneminin en çok tartışılan transferlerinden olan oyuncunun, Dinamo Kiev'in kapısından döndüğü ortaya çıktı.

ALİ KOÇ'UN TARTIŞILAN TRANSFERİ İÇİN HATIRI SAYILIR RAKAM

Ali Koç'un çok güvendiği deneyimli forvet geçtiğimiz sezon takımın en skorer ismi olmuştu. Jesus'un gelişiyle gözden düşen milli golcünün Almanya'ya dönmek istediği iddia ediliyordu. Süper Lig'den de birçok teklif alan Serdar Dursun'un Dinamo Kiev'e transferinin direkten döndüğü belirtildi.

ÖNCE KABUL ETTİ SONRA SÜRPRİZ ŞEKİLDE VAZGEÇTİ

Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Dinamo Kiev'in başarılı futbolcu için Fenerbahçe'ye 3,5 milyon euro teklif ettiği ortaya çıktı. Serdar Dursun'un da ilk bağlamda teklifi kabul ettiği ancak daha sonra bilinmeyen bir sebepten vazgeçtiği dile getirildi.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 10 maça çıkan 31 yaşındaki forvet 2 gol, 2 asistlik istatistik yakaladı.