O paylaşım olay oldu! İspanya'da gündem Arda Güler ve Lamine Yamal

Arda Güler, İspanya'da gündem olmaya devam ediyor. Milli yıldız için yapılan paylaşıma Barcelona taraftarı akın etti. Arda Güler, Katalanların genç futbolcusu Lamine Yamal ile kıyaslandı. İşte detaylar…

Arda Güler, Real Madrid'e imza atamasının ardından aldığı kısıtlı sürelerde gösterdiği yüksek performansla gündem olmuştu. Genç yeteneği eflatun beyazlılardan önce kadrosuna katmak için büyük çaba gösteren ancak ezeli rakibine kaptıran Barcelona ve taraftarları ise Arda Güler'i kendi yıldızları Lamine Yamal ile kıyaslamaya devam ediyor.

ARDA GÜLER PAYLAŞIMI OLAY OLDU

İspanya'nın resmi Şampiyonlar Ligi sayfası sosyal medya hesabından Arda Güler'in fotoğrafını paylaşarak "En iyi genç oyucu mu?" sorusunu takipçilerine yöneltti. Bu paylaşımın ardından Barcelona taraftarları fotoğrafa akın ederek "Lamine Yamal en iyisi" cümlesiyle yorumları doldurdu.

Bu gelişmelerin ardından paylaşımın kısa süre sonra kaldırılması ise dikkat çekti.

GELECEĞİN İKİ YILDIZI

İspanyol basını Arda Güler ve Lamine Yamal'ı sık sık karşılaştırıyor. Yamal'ın Barcelona kadrosunda daha rahat süre alabildiği ve kalitesini gösterdiği ancak Arda'nın Real Madrid'de daha zor isimlerle forma rekabetinde olduğu, buna karşın süre aldığı maçlarda yeteneğini gösterdiği belirtildi. İki genç yıldız da basın tarafından geleceğin en iyi futbolcuları olarak gösteriliyor.

www.aksam.com.tr