Nihayet! Ve Sacha Boey transferi bitti: Beklenen resmi açıklama geldi...

Sacha Boey transferi için Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Başarılı performansıyla Avrupa devlerini peşine takan 22 yaşındaki sağ bek Sacha Boey için Galatasaray'da karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan ve Avrupa devlerini peşine takan Sacha Boey için sarı-kırmızılılarda karar verildi.

SACHA BOEY, NEREDEYSE BEDAVAYA GELMİŞTİ

2021'in yaz aylarında Galatasaray'ın Rennes'ten 1.15 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Sacha Boey, başarılı performansıyla büyük bir ivme yakaladı. 22 yaşındaki Fransız sağ bekin güncel piyasa değeri 16 milyon euroya kadar yükseldi.

AVRUPA DEVLERİ ONUN PEŞİNDE

Sacha Boey için Avrupa ekipleri sıraya girmiş durumda. Galatasaray'daki başarılı performansıyla taraftarların sevgilisi olan Boey'e Arsenal, Tottenham ve Juventus talip oldu. Fransız sağ beki Newcastle United da yakından takip ediyor.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Sacha Boey'in geleceği için karar verildi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve elindeki kadroyu korumak isteyen sarı-kırmızılılar Sacha Boey'i kadroda tutma kararı aldı.

AÇIKLAMA GELDİ

Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Sacha Boey ve Nelsson ile devam etmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi hedefimiz var ve bu hedef oyuncuların takımda kalması ile gerçekleşebilir." dedi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 33 resmi maça çıkan Sacha Boey, bu karşılaşmaların 32'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2835 dakika sahada kalan 22 yaşındaki sağ bek oyuncusu, 1 gol ve 4 asistle skora etki etti.