Nihayet! Anderson Talisca transferi tamam: Maaşı bile belli oldu

Anderson Talisca kariyerinde yeni bir maceraya atılmaya hazırlanıyor. Beşiktaş'a da yazılan Brezilyalı yıldız, 8.5 yıl aranın ardından ülkesine dönüyor. Anderson Talisca ile anlaşma sağlanırken 28 yaşındaki oyuncuya verilecek maaş bile belli oldu. İşte detaylar…

Yeniden Beşiktaşlıların hayallerini süsleyen Anderson Talisca'nın transferinde sona gelindi. Brezilyalı yıldız yıllar sona geri dönme kararı aldı. Al-Nassr ile ipleri koparan Anderson Talisca'nın adı Beşiktaş'la da anılıyordu.

ANDERSON TALISCA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Suudi ekibinden aldığı yüksek maaş sebebiyle Beşiktaş'a transferi gerçekleşmeyen Anderson Talisca 8,5 yıl sonra ülkesine dönüyor. Vitor Pereira yönetimindeki Flamengo, Anderson Talisca ile her konuda anlaşma sağladı.

AL-NASSR İKNA EDİLDİĞİ GİBİ TRANSFER GERÇEKLEŞECEK

Ronaldo transferiyle büyük sükse yapan Al-Nassr, Anderson Talisca'yı bırakmaya razı değil. Brezilya temsilcisi ve oyuncunun kendisi, Suudi ekibini ikna etmesi durumunda transfer resmiyet kazanacak. Öte yandan Anderson Talisca'nın Flamengo'dan alacağı maaş da belli oldu.

ANDERSON TALISCA'NIN MAAŞI ORTAYA ÇIKTI

Al-Nassr'dan yılda 8 milyon euro kazanan Anderson Talisca'nın 5-6 milyon euro arasında bir rakama Flamengo ile anlaştığı Brezilya basınında yer aldı. Aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre Anderson Talisca ailesine danışıp böyle bir karara imza attı.

9 MAÇTA 9 GOLÜ VAR

Anderson Talisca bu sezon Al-Nassr ile ligde çıktığı 9 maçta 9 gol attı. 28 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 1,5 yıl daha kontratı bulunuyor.