Nicolo Zaniolo'nun dünyası başına yıkıldı! Tam bir kabus: İnanılmaz olay...

Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo için işler kötü gidiyor. İngiliz ekibinde aradığını bulamayan İtalyan oyuncu, ülkesinden aldığı haberle adeta yıkıldı. İşte Nicolo Zaniolo haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Roma'dan Galatasaray'a transfer olan ve performansıyla kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Nicolo Zaniolo, kiralandığı Aston Villa'da istediğini bulamadı. Premier Lig ekibinde süre bulamayan ve yoklara oynayan İtalyan oyuncu, gelen haberlerle büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.

NICOLO ZANIOLO'YA ÜLKESİNDEN KÖTÜ HABER

Bonservisi Galatasaray'da olan Nicolo Zaniolo, oldukça sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Büyük umutlarla Aston Villa'ya katılan yıldız oyuncunun dünyası adeta başına yıkıldı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Nicolo Zaniolo'nun EURO 2024'te milli takımdan davet almasının bir mucize olacağı manşetlere taşındı.ASTON VILLA OPSİYONUNU KULLANMAYACAK

İtalyan oyuncunun mevcut kulübü olan Aston Villa, Zaniolo için nihai kararını verdi. İngiliz basınında yer alan habere göre; Aston Villa, Zaniolo'nun satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı.

SEZON RAKAMLARI

Nicolo Zaniolo, Aston Villa formasıyla tüm kulvarlarda 28 maçta 937 dakika süre bulabildi. 25 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 2 gol atarak skora etki etti.

www.aksam.com.tr