Neymar ile Kylian Mbappe gerilimine Luis Campos son noktayı koydu! İşte gerçekler dedi ve açıkladı...

PSG'deki Kylian Mbappe ve Neymar gerginliğine sportif direktör Luiz Campos'tan açıklama geldi. Luiz Campos, Kylian Mbappe'nin Neymar ile ilgili görüşlerini paylaştı. İşte ayrıntılar...

aksam.com.tr

PSG sezona iyi başlasa da Kylian Mbappe'nin Neymar'ı istemediği iddia ediliyor ve takımda huzursuzluk çıkardığı ileri sürülüyordu. Fransız ekibinde sportif direktör Luis Campos bu konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"KYLIAN MBAPPE NEYMAR'IN GİTMESİNİ İSTEMEDİ"

Luis Campos, Fransız basınına verdiği demeçte Neymar'ın takımda kalacağını belirterek Kylian Mbappe ile aralarında gerilim olduğu iddiasını da kabul etmedi.

Deneyimli sportif direktör, "Kylian'ın, Neymar'ın gitmesini talep ettiğini bile duydum. Ancak doğru değil. Üçüne de güveniyoruz. Geçen yıl Kylian dünyanın en iyi oyuncusuydu. Messi uyum sağlıyordu, Neymar sakatlandı ve Kylian takımı bir arada tuttu, çok büyük bir oyuncu. Neymar da çok iyi bir oyuncu, buna hiç şüphe yok. Şu anda takım ve kulübün projesine dahil olan bir Neymar görüyorum." ifadelerini kullandı.

NEYMAR İLE KYLIAN MBAPPE PENALTI KRİZİ YAŞAMIŞTI

Montpellier maçının 23. dakikasında PSG penaltı kazanmış ancak Kylian Mbappe bu atıştan yararlanamamıştı. Hakem daha sonra ilk yarının son bölümünde bir kez daha PSG lehine beyaz noktayı göstermiş bu kez vuruşta da Neymar topun başına geçip skoru 2-0'a getirmişti.

Maçın ardından Twitter'da bir kullanıcının attığı, "PSG'de penaltıları Mbappe atıyor. Bu sözleşmesinde yer alıyor olmalı, çünkü dünyadaki hiçbir kulüp Neymar'ı ikinci penaltıcı yapmaz. Yeni sözleşme sayesinde Mbappe PSG'nin sahibi olmuş." tweetini beğenen Neymar'ın Fransız futbolcuya olan tepkisi gündeme oturmuştu.