Necati Ateş'in transfer istihbaratı gündemi salladı! ''İnşallah doğru değildir''

Necati Ateş'in Konyaspor'la ilgili verdiği transfer haberi gündeme bomba gibi düştü. Yeşil-Beyazlıların başarılı ismi Amir Hadziahmetovic'le ilgili konuşan Necati Ateş, oyuncuya övgüler yağdırırken Konyaspor'a teklifler geldiğini de belirtti.

Necati Ateş'in Konyaspor maçı sonrası Yeşil-Beyazlılarla ilgili flaş bir transfer istihbaratı paylaştı. Eski futNecati Ateş'in Konyaspor maçı sonrası Yeşil-Beyazlılarla ilgili flaş bir transfer istihbaratı paylaştı. Eski futbolcu, antrenör ve yorumcu Necati Ateş, Amir Hadziahmetovic için Konyaspor'a hatırı sayılır tekliflerin geldiğini belirtti.bolcu, antrenör ve yorumcu Necati Ateş, Amir Hadziahmetovic için Konyaspor'a hatırı sayılır tekliflerin geldiğini belirtti.

NECATİ ATEŞ'İN TRANSFER İSTİHBARATI OLAY OLDU

Başarılı ön liberoya övgüler yağdıran Necati Ateş, Hadziahmetovic'in Türkiye'nin en iyi ön liberolarından biri olduğunu söyledi. Oyuncu için Konyaspor'a teklifler geldiğini belirten Necati Ateş, Yeşil-Beyazlıların başarılı ismi ucuza bırakmayacağını belirtti.

AYKUT KOCAMAN'IN TRANSFERİYDİ

Necati Ateş'in öve öve bitiremediği Amir Hadziahmetovic, 2015-16 sezonunun ara transfer döneminde Aykut Kocaman'ın ısrarlarıyla 500 bin euro karşılığında kadroya katılmıştı. 2021 yılında 3 yıllık yeni sözleşme imzalanan oyuncunun 1,5 yıllık daha kontratı bulunuyor.

193 MAÇTA 12 GOL, 16 ASİSTLİK KATKI

Toplam 6,5 sezon formasını giydiği Konyaspor'da 193 maça çıkan Amir Hadziahmetovic, 12 gol 16 asistlik istatistik yakaladı.