Ne yaptın Valerien Ismael! Rachid Ghezzal'ın başını yakmış...

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Rachid Ghezzal'ın sakatlık durumuyla ilgili şok gerçek ortaya çıktı. Dönemin teknik direktörü Valerien Ismael'in, Rachid Ghezzal'ı sakat sakat sahaya sürdüğü ve durumu daha da kötüye götürdüğü iddia edildi.

Beşiktaş'ta sakatlığı sebebiyle uzun zamandır sahalardan uzak kalan ve dönüşü için Dünya Kupası sonrasını bekleyecek olan Rachid Ghezzal ile ilgili şok bir haber ortaya çıktı. Buna göre dönemin teknik direktörü Valerien Ismael, Ghezzal'ı daha tam iyileşmeden sahaya sürdü ve bu süreci daha da uzatarak oyuncuyu ameliyata mecbur hale getirdi.

RACHİD GHEZZAL'I VALERİEN İSMAEL YAKMIŞ!

Sabah gazetesinin haberine göre Ghezzal'ın 3-3 berabere biten Alanyaspor karşılaşması öncesi bir sakatlığı bulunuyordu. Cezayirli oyuncu, o dönem Beşiktaş'ın başında bulunan Valerien İsmael'e ihtiyaç olması durumunda oynayabileceğini söyledi.

VALERİEN ISMAEL OYUNA SÜRDÜ

Sağlık ekibinin "Henüz tam olarak hazır değil" raporu vermesine rağmen Valerien İsmael, Ghezzal'ı ilk 11'de sahaya çıkardığı öne sürüldü. Penaltıdan bir gol atan Ghezzal, başarılı bir maç çıkardı. 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle biten ilk devre sonunda Ghezzal sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ghezzal'in ameliyat olmasına giden süreç böyle başladı.

TRABZON MAÇINA TABANLIKSIZ ÇIKINCA..

O maçtan sonra Ghezzal'ın ayak parmağındaki sakatlık arttı. Futbolcu, 5 hafta sonra Fenerbahçe maçının son 18 dakikasında tekrar forma giydi. Giresunspor karşısında 26 dakika sahada kaldı. Trabzonspor maçına ilk 11'de çıkan oyuncu ilk yarının son dakikasında tekrar sakatlandı. Ayak parmağındaki sakatlık tekrar eden oyuncunun ameliyat edilmesine karar verildi. Daha önce basında Ghezzal'ın, Trabzonspor maçında kullandığı özel tabanlığı tercih etmeyerek çıktığı ve bir pozisyonda da ayağının üzerine kötü şekilde bastığı için sakatlığının ağırlaştığı yazılmıştı.

TAM İYİLEŞMEDEN OYNAMAYACAK

Süreç, tedavi süreciyle iyileşebilecek durumdan, ameliyat olma zorunluluğuna kadar ilerledi. ABD'de başarılı bir operasyon geçiren Ghezzal, yaklaşık 40 gün sonra bireysel çalışmalara başlayabilecek. Oyuncunun takıma dönmesinin ise Mart ayını bulması bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş de tam iyileşmeden Ghezzal'ı riske etmeyecek.

GHEZZAL BU SEZON 5 MAÇA ÇIKTI GOL ATTI

Sergen Yalçın yönetiminde elde edilen şampiyonluğun baş mimarlarından biri olan Rachid Ghezzal'ın ertesi sezon bonservisi satın alındı. Valentien Rosier ile aynı kulvarda iyi bir ikili oluşturdular. Hatta Ghezal olmadığında Rosier'in performansının da düştüğü yorumları yapılıyor. Cezayirli kanat oyuncusu bu sezon 3'ü ilk 11, 5 karşılaşmada şans bulan Rachid Ghezzal, sadece bir karşılaşmada 90 dakikayı tamamladı. 30 yaşındaki futbolcu, 1. hafta Kayserispor'a, 2. hafta ise Alanyaspor'a gol atmayı başardı. Bu sezonki tek asisti de yine Alanyaspor deplasmanında geldi.