Ne yaptın sen Yusuf Yazıcı! Tüm Fransa onu konuşuyor

Lille'in yıldız futbolcusu Yusuf Yazıcı son oynanan lig maçında gündem oldu. Takımına frikikten gol kazandıran milli futbolcu 3 puanın alınmasını sağladı. Maçın tek golünü atan Yusuf Yazıcı'ya Fransa basınında övgüler dizildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı, son oynanan lig maçında Montpellier'e karşı harika bir frikik golüne imza attı. Takımına 3 puanı getiren milli futbolcu performansıyla eski günlerini hatırlattı. Yusuf Yazıcı için Fransa'nın ünlü gazeteleri methiyeler dizdi.

"YUSUF YAZICI PERFORMANSA ODAKLANIYOR"

Fransa basınından, L'Equipe, Lepetitlillois ve Lille'in yerel gazeteleri manşetlerine Yusuf Yazıcı'yı taşıdı. Milli futbolcunun takımına önemli katkı sağladığını belirten Fransa basını, Yusuf Yazıcı için, "Lille'in en iyisi" başlığını attı. Öte yandan Yusuf Yazıcı'nın performansına odaklandığını belirten Fransızlar, milli futbolcunun performansıyla eski günlerini hatırlattığının altını çizdi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren Yusuf Yazıcı, 20 maçta forma giymişti. 5 gol 1 asistlik performans gösteren milli futbolcu bu sezon Lille'e geri döndü. Fransız ekibiyle ise bu sezon 6 maça çıkan Yusuf, 1 gol atmayı başardı.

www.aksam.com.tr