Ne yaptın sen Yusuf Yazıcı! Ligi altüst etti: Tüm Fransa onu konuşuyor

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı Fransa'da önemli bir başarıya imza attı. Lille'de forma giyen yıldız oyuncu son oynanan Brest maçında attığı golle adını önemli bir listeye yazdırdı. İşte Yusuf Yazıcı haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Fransa Ligue 1'de Lille forması giyen Yusuf Yazıcı, 9'uncu haftada oynanan Brest maçında karşılaşmanın tek golünü atarak takımına 3 puanı getiren isim olmuştu. Golünü frikikten atan Yusuf Yazıcı önemli bir istatistiğe imza attı. Milli futbolcu bu golüyle Fransa'da gündeme oturdu.

YUSUF YAZICI 6. İSİM OLDU

Fransa basınında çıkan haberlere göre geçtiğimiz sezon Ligue 1'de ilk 9 haftada 4 frikik golü atıldı. Bu sezon ise 9 haftada 6 frikik golü kaydedildi. 6'ncı golü ise Lille forması giyen Yusuf Yazıcı atmayı başardı. Hem bu sezonun 6'ncı frikik golünü atan hem de 3 puanı takımına kazandıran Yusuf Yazıcı bu performansıyla Fransa'da takdir topladı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon sakatlıklarla mücadele eden Yusuf Yazıcı bu sezona müthiş başlangıç yaptı. Takımının ilk 11 oyuncusu olan milli yıldız attığı gollerle de adından söz ettiriyor. Lille ile 12 maça çıkan Yusuf Yazıcı, 3 gollük performans gösterdi.

www.aksam.com.tr