Ne yaptın sen Yusuf Yazıcı! Avrupa'yı altüst etti: Tüm Fransa onu konuşuyor...

Fransa'da Lille forması giyen Yusuf Yazıcı performansıyla gündemden düşmüyor. Ligue 1'de fırtına gibi esen milli oyuncu, UEFA Konferans Ligi'nde attığı golle Lille tarihine geçti. İşte Yusuf Yazıcı haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Fransa'da Lille forması giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı bu sezon adeta fırtına gibi esiyor. Lille taraftarlarının sevgilisi olan 26 yaşındaki oyuncu, kırmızı-lacivertli kulübün efsaneleri arasına girmeye adım adım yaklaşıyor. Milli orta saha, geçtiğimiz günlerde Lille tarihine adını yazdırdı.

YUSUF YAZICI, LILLE TARİHİNE GEÇTİ

Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren Yusuf Yazıcı bu sezon Lille'de tekrar kendisini buldu. Ligde ve Avrupa'da ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Yusuf adını Lille tarihine yazdırdı. Konferans Ligi'nde Olimpija Ljubljana'ya konuk olan Lille karşılaşmayı 2-0 kazanırken gollerden biri Yusuf Yazıcı'dan gelmişti. Milli oyuncu attığı golle Lille forması ile Avrupa Kupaları'nda 10 golle en çok gol atan oyuncu oldu.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR

2019 yılından beri Lille forması giyen Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesi sezon sonu sona erecek. Milli oyuncunun adı birçok Avrupa deviyle anılıyor. Lille'nin milli oyuncu ile sözleşme uzatması bekleniyor.

LILLE RAKAMLARI

Yusuf Yazıcı, Lille formasıyla tüm kulvarlarda 111 maça çıktı. 26 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmalarda 22 gol ve 12 asist ile skora etki etti.

www.aksam.com.tr