Ne yaptın sen Volkan Demirel! Süper Lig'de yer yerinden oynadı...

Volkan Demirel, Süper Lig'de performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak ligde Galatasaray'ı yenen Hatayspor'da Volkan Demirel, inanılmaz bir başarıya imza attı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Süper Lig'de sezonun flaş takımlarından olan Hatayspor'da Volkan Demirel, inanılmaz başarılara imza atmaya devam ediyor. Son olarak Galatasaray'ı yenen Volkan Demirel ve ekibi adından söz ettirmeye devam ediyor.

VOLKAN DEMİREL'İN SON KURBANI GALATASARAY

Deprem felaketinin ardından ligden çekilen Hatayspor, bu sezona iyi bir başlangıç yaptı. Volkan Demirel önderliğinde takımı neredeyse yeniden inşa eden Hatayspor, aldığı sonuçlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Demirel ve ekibi son olarak Süper Lig'in 12. haftasında evinde konuk ettiği Galatasaray'ı 2-1 yenerek sarı-kırmızılıların 17 maçlık yenilmezlik serisini bitirdi.

EVİNDE SON 4 MAÇINDA 3. GALİBİYET

Ligde iç saha performansıyla dikkat çeken Hatayspor, son 4 maçında sadece evinde sadece Kayserispor'a 2-1 yenildi. Demirel'in öğrencileri, bu 4 maçta Trabzonspor, Konyaspor ve son olarak da Galatasaray'ı yenme başarısı gösterdi.

BU SEZONKİ KARNESİ

Volkan Demirel, bu sezon Hatayspor'un başında şu ana kadar 13 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak maç başına 1.54 puan ortalaması yakalayabildi.