Ne yaptın sen Volkan Demirel! Avrupa'yı salladı: Tüm Türkiye onu konuşuyor

Volkan Demirel, teknik direktörlüğünü yaptığı Hatayspor'daki grafiğiyle dikkat çekiyor. Süper Lig'de şu ana kadar çıktığı 7 maçı da kaybetmeyen Volkan Demirel, birçok Avrupa ekibini geride bırakmayı başardı. İşte detaylar...

Hatayspor'da Volkan Demirel rüzgarları esmeye devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de namağlup yoluna devam eden Volkan Demirel ve ekibi, Avrupa'da mağlubiyet almayan 11 takım arasına girdi.

SÜPER LİG'DE VOLKAN DEMİREL RÜZGARI

Bu sezon Süper Lig'in en flaş takımlarından biri de Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor oldu. Bordo-beyazlı ekip bu sezon Süper Lig'de şu ana kadar çıktığı 7 karşılaşmadan da mağlubiyet almadı.

AVRUPA'DA 11 TAKIM ARASINDA

Volkan Demirel ve ekibi, Süper Lig ve Avrupa'nın en büyük 5 liginde oynadıkları lig maçlarında mağlubiyet almayan 11 takımdan biri olmayı başardı.

Şu ana kadar mağlubiyet almayan diğer takımlar arasında Tottenham, Arsenal, Bayer Leverkusen, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Rennes, Nice, Barcelona, Fenerbahçe ve Galatasaray yer aldı.

HATAYSPOR, İKİNCİ TECRÜBESİ

Teknik direktörlükte ilk tecrübesini Fatih Karagümrük'te yaşayan Volkan Demirel, 2022'nin yazında Hatayspor'un teknik direktörlüğüne getirildi. Demirel, bordo-beyazlı ekiple toplam 24 resmi maça çıktı.