EMRULLAH SARIYILMAZ
Sebastian Szymanski cephesinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon inişli-çıkışlı performansı sebebiyle tepki çeken Polonyalı oyuncu, yeni sezonda da eleştiri odağı olmuştu. Takımın eski teknik direktörü Mourinho'nun ısrarla ilk 11'de şans verdiği Sebastian Szymanski'ye eleştirilerin ardı arkası kesilmiyordu.
TAKIMDAN AYRILMASI GÜNDEMDEYDİ
Sebastian Szymanski, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılacağına dair iddialarla gündemi epey meşgul etti. İtalya'dan oyuncuya çeşitli tekliflerin olduğu dile getirilirken, beklenen ayrılık gerçekleşmedi ve 26 yaşındaki futbolcu kulüpte kaldı.
Jose Mourinho ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski, performansıyla adeta şaşırttı. Polonyalı oyuncu, Domenico Tedesco ile küllerinden doğdu.
SEBASTİAN SZYMANSKİ SÜRPRİZİ
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Domecino Tedesco, Sebastian Szymanski'yi Trabzonspor maçında ilk 11'de sahaya sürdü.
Polonyalı futbolcu, Avrupa'nın 10 büyük ligi kariyerinde rakip ceza sahasında topla en fazla buluştuğu maçı, sahada 57 dakika kaldığı Trabzonspor karşılaşmasında oynadı.
Kritik mücadelede aldığı sürelerin hakkını veren Sebastian Szymanski, ceza sahası içinde topla 13 kez buluştu. 26 yaşındaki oyuncunun performansı da beğeni büyük topladı.
Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sebastian Szymanski, sarı-lacivertli forma ile çıktığı 116 karşılaşmada 20 gol ve 30 asistlik katkı sağladı.