Ne yaptın sen Sacha Boey! Rekor üstüne rekor, inanılmazı başardı

Bayern Münih'e imza atan Sacha Boey için flaş bir gelişme yaşandı. Alman devinde ilk maçında Fransız sağ bek, gündem oldu. İşte Sacha Boey haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray formasıyla sergilediği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken ve birçok dev kulüple adı anılan Sacha Boey, Almanya'da transferin bitmesine sayılı günler kala Bundesliga devi Bayern Münih'e transfer olmuştu. Sacha Boey, bu transferle beraber adeta rekorların adamı oldu.

SACHA BOEY'DEN İNANILMAZ REKOR

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da son 2 sezonda gösterdiği başarılı performansla tüm Avrupa'nın dikkatini çeken Sacha Boey, Alman ekibi Bayern Münih'e attığı imzayla beraber çifte rekorda birden kırmış oldu. Fransız oyuncu, Türkiye Süper Lig'de bonservisine en çok bedel ödenen oyuncu olurken, Bayern Münih'inde tarihi boyunca ara transfer döneminde en çok bonservis bedeli ödediği oyuncu olarak tarihe geçti.

30+5 MİLYON EURO

Münih ekibi, Sacha Boey için net olarak 30 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Sarı-kırmızılı kulüp ile yapılan anlaşmada şarta bağlı 5 milyon eurolukta bir bonus maddesi yer alıyor. Sacha Boey bu rakamlarla rekorların yeni sahibi olmayı başardı.

GALATASARAY RAKAMLARI

Sacha Boey, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 83 maça çıkmıştı. 24 yaşındaki oyuncu, bu mücadelelerde 4 gol ve 4 asist üreterek skora etki etmişti

www.aksam.com.tr