Ne yaptın sen Sacha Boey! Bütün Avrupa onu konuşuyor: İnanılmazı başardı...

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey, Avrupa'nın gündemine oturdu. Başarılı sağ bek oyuncusunu Avrupa'nın önde gelen basın kuruluşları yakaladığı rakamlar nedeniyle manşetlerine taşıdı. İşte Sacha Boey haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Son iki sezondur Galatasaray forması altında sergilediği performansla göz dolduran Sacha Boey yine gündem olmayı başardı. Performansıyla sarı-kırmızılı kulübün en değerli oyuncularından biri olan 23 yaşındaki oyuncu, Avrupa'nın gündemine bir kez daha oturdu ancak bu kez transferiyle ilgili değil.

SACHA BOEY, DEVLER LİGİ'NDE İSTATİSTİKLERİ ALTÜST ETTİ

Galatasaray'ın genç sağ beki Sacha Boey, Şampiyonlar Ligi'ndeki istatistikleriyle bütün Avrupa'nın dikkatini çekmeyi başardı. Grup aşamasında sergilediği performansla sınıfı geçen genç oyuncu başarılı oyununu istatistiklerine de yansıtmayı başardı. Boey, Şampiyonlar Ligi'nde en fazla top kazanan, en fazla hava topu alan, en fazla ikili mücadele kazanan ve birebirde en az geçilen bek oyuncusu oldu.

İSMİ DEV TAKIMLARLA ANILIYOR

Galatasaray ile sözleşmesi 2024-2025 sezonu sonunda bitecek olan Sacha Boey'in adı Avrupa'nın birçok dev kulübüyle anılıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin uzun süredir sözleşmesini uzatmak için yoğun mesai harcadığı Fransız oyuncu geleceği hakkında henüz net bir karar verebilmiş değil.

GALATASARAY RAKAMLARI

Sacha Boey, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 79 maça çıkarken 4 gol ve 4 asist üretmeyi başardı. Oyuncunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösteriliyor.

www.aksam.com.tr