Ne yaptın sen Ozan Tufan! Bütün İngiltere onu konuşuyor...

İngiltere Championship'in Hull City takımında oynayan Ozan Tufan, sergilediği performansla adından söz ettirmeyi başardı. Ada basını, tecrübeli orta saha için övgü dolu ifadeler kullandı. İşte Ozan Tufan haberinin detayları...

İngiltere Championship'te Ozan Tufan fırtınası esiyor. Bir süredir sakatlıklarla boğuşan başarılı orta saha, ligde son oynanan Middlesbrough karşılaşmasında adeta yeniden doğdu. Milli futbolcu, attığı golle taraftarı çılgına çevirdi.

OZAN TUFAN ÜÇ PUANI GETİRDİ

Championship'e bu sezon hızlı bir başlangıç yapan Ozan Tufan, yaşadığı sakatlığın ardından formasından uzak kalmıştı. Bu dönemde 8 mücadelede takımını yalnız bırakan milli futbolcu, 21. haftada oynanan Middlesbrough maçında takımına üç puanı getiren golü atarak, kritik galibiyette başrol oynamayı başardı.

TEKNİK DİREKTÖRÜ YERE GÖĞE SIĞDIRAMADI

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Liam Rosenior, Ozan Tufan için övgü dolu sözler sarf etti. Tecrübeli orta sahanın yetenekli ve muhteşem bir oyuncu olduğunu ifade eden Rosenor, "Bizim adımıza sezona harika başladı, çok formdaydı ancak talihsiz bir sakatlık yaşadı. Her hafta daha iyi duruma geliyor. Bugün enerjisi kesinlikle üst düzeydi. Maça ortak olmamıza yardımcı oldu." dedi.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Hull City formasıyla 14 maçta 679 dakika sahada kalan Ozan Tufan, skora 6 gol ile destek sağladı.

www.aksam.com.tr