Ne yaptın sen Okan Buruk! İnanılmaz olay: Bütün Avrupa onu konuşuyor...

Süper Lig'de Galatasaray ile üst üste 2'nci şampiyonluğuna yürüyen Okan Buruk için çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda birçok rekor kıran Okan Buruk, Avrupa'nın gündemine oturdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz sezon başında futbolcusu olarak efsanesi olduğu Galatasaray'ın başına geçen Okan Buruk, henüz ilk sezonunda şampiyonluk yaşamayı başarmıştı. Cimbom'da bu sezonda da muhteşem işler yapmayı başaran genç teknik adam, Avrupa'da en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başardı.

OKAN BURUK, DEV HOCALARI GERİDE BIRAKTI

Galatasaray ile 2'nci sezonunda da şampiyonluğa çok yaklaşan Okan Buruk için dikkat çeken bir istatistik ortaya çıktı. Avrupa'nın 10 büyük liginde 1 sezondan daha fazla takım çalıştıran teknik adamlar içerisinde en çok puan ortalaması tutturan isim Okan Buruk oldu. Buruk, maç başına 2.41 puan ortalaması tuttururken 2'nci sıradaki Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, maç başına 2.34 puan tutturmayı başardı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise, maç başına 2.27 puan ortalamasıyla listede 5'nci sırada yer aldı.

İKİNCİ ŞAMPİYONLUĞUNA ÇOK YAKIN

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, sarı-kırmızılıların başında 2'nci sezonunda 2'nci şampiyonluğuna oldukça yakın. Süper Lig'de son 5 haftaya girilmişken Buruk'un ekibi Galatasaray, Fenerbahçe'nin tam 4 puan önünde bulunuyor.

www.aksam.com.tr