Ne yaptın sen Nuri Şahin! Bütün Almanya onu konuşuyor: Ortalığı yıktı...

Bundesliga'da Borussia Dortmund'da yardımcı antrenörlük görevini yürüten Nuri Şahin, Almanya'da gündem oldu. Genç çalıştırıcı, Bayern Münih zaferinin ardından ülkede en çok konuşulan isim olmayı başardı. İşte Nuri Şahin haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Sezona Antalyaspor'un başında başlayan ve daha sonra Alman ekibi Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olarak transfer olan genç çalıştırıcı Nuri Şahin, efsanesi olduğu sarı-siyahlı kulüpte muhteşem bir şekilde karşılanmıştı. Ligin 2'nci yarısında Dortmund'un yükselen formunun en önemli etkenlerinden olan Şahin, Bayern Münih karşılaşmasının ardından adeta olay oldu.

NURİ ŞAHİN HERKESİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Almanya Bundesliga'nın 27'nci hafta karşılaşmasında Borussia Dortmund, ezeli rakibi Bayern Münih'e konuk oldu. Sürpriz bir şekilde zorlu deplasmandan 2-0 galip ayrılan Nuri Şahin, herkesi kendine hayran bıraktı. Dortmund'un bu zaferinin altında yatan en büyük etken Nuri Şahin'in olduğu belirtildi ve kendisine methiyeler düzüldü.

EDIN TERZIC YERİNE GEÇMESİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Borussia Dortmund'da yönetim, Nuri Şahin'i önümüzdeki sezon takımın başına geçirmeyi planlıyordu. Ancak, Edin Terzic'in görevine devam etmeyi düşünmesinin ardından bu plan rafa kalkmış gibi gözüküyordu. Alman basınında yer alan bir habere göre; Yönetim, Nuri Şahin'in takıma kattığı havadan ve oyuncularla iletişiminden çok memnun olduğu için Terzic ile yolları kesin olarak ayıracak ve takımı Nuri Şahin'e emanet edecek.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK RAKAMLARI

Nuri Şahin, teknik direktörlük kariyeri boyunca sadece Antalyaspor'da görev yaptı. Şahin, Akdeniz ekibinin başında tüm kulvarlarda 92 maça çıkmıştı. Başarılı çalıştırıcı, bu mücadelelerde 38 galibiyet, 23 beraberlik ve 31 mağlubiyet alarak 1.49 puan ortalaması yakalamayı başarmıştı.www.aksam.com.tr