Ne yaptın sen Mauro Icardi! Herkes bu olayı konuşuyor

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi performansıyla gündemden düşmüyor. Sarı-kırmızılı forma ile taraftarın sevgilisi haline gelen golcü oyuncu başarılması zor bir olayı başardı. İşte Mauro Icardi haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren ve yaz transfer döneminde bonservisi ile kadrosuna kattığı Mauro Icardi bu sezonda da performansıyla göz dolduruyor. Takıma geç katılan ve fizik olarak kötü görünmesine rağmen gollerini tek tek atan Icardi başarılması güç bir olayı gerçekleştirdi. Mauro Icardi 2023 yılında Avrupa'nın en büyük 10 liginde en çok gol atan 3'üncü oyuncu konumunda yer alıyor.

MAURO ICARDI, AVRUPA'NIN EN GOLCÜLERİ ARASINDA

Galatasaray'da sergilediği performansla adeta parmak ısırtan Mauro Icardi, hırslı oyununu skora da yansıtmayı başardı. Arjantinli santrafor, 2023 takvim yılının baz alındığı istatistikte Avrupa'nın en büyük 10 liginde en çok gol atan 3'üncü oyuncu oldu. Icardi'nin önünde sadece Harry Kane ve PSG'nin yıldız oyuncusu Kylian Mbappe yer alıyor. Manchester City'nin genç yıldızı Erling Haaland ise Mauro Icardi'nin arkasında kaldı.

30 MAÇTA 28 GOL KAYDETTİ

Mauro Icardi 2023 yılında çıktığı 30 maçta 28 gol kaydetmeyi başardı. Arjantinli oyuncu, Erling Haaland, Lautaro Martinez ve Victor Osimhen gibi dünya yıldızlarını geride bırakmayı başardı.

GALATASARAY RAKAMLARI

Icardi, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 46 maçta 38 gol ve 11 asist ile skora etki etti.

www.aksam.com.tr