Ne yaptın sen Mario Balotelli! Bin pişman etti: Herkes onu konuşuyor

Mario Balotelli, Adana Demirspor'a fırtına gibi döndü. Süper Lig'de çıktığı ilk maçta Alanyaspor'a karşı 2 gol atan ve karşılaşmaya damga vuran Mario Balotelli, İsviçre'de gündem oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bu yaz Adana Demirspor'a geri dönen Mario Balotelli, Süper Lig'e müthiş bir başlangıç yaptı. İlk karşılaşmasında 2 golle takımına katkıda bulunan yıldız golcü Mario Balotelli, Sion'u bin pişman etti.

MARIO BALOTELLI, BİR DÖNDÜ PİR DÖNDÜ

2022'nin yaz aylarında Adana Demirspor'dan ayrılarak Sion'a transfer olan Mario Balotelli, bu yaz mavi şimşeklere geri döndü. Dönüşü muhteşem olan yıldız golcü, daha ilk maçında 2 golle takımına katkıda bulunarak Alanyaspor maçına damga vurdu.

İSVİÇRE'DE GÜNDEM O! BİN PİŞMAN OLDULAR...

İsviçre basınında yer alan haberde; Sion'da felaket gibi geçen sezonun ardından Adana Demirspor'a geri dönen Mario Balotelli, gol atma yeteneğinin bozulmadığını açıkça ortaya koydu. İtalyan golcü için, "Alanyaspor defans oyuncusuyla oynuyor, zamanını çalıyor ve ceza sahasının gerçek bir yırtıcısı gibi gol atıyor." ifadelerine yer verildi. Haberde, Sion'un Balotelli'nin bu performansının ardından şimdiden pişman olduğu da ifade edildi.

DAHA ÖNCEKİ ADANA DEMİRSPOR MACERASI

Mario Balotelli, 2021-22 sezonunda formasını giydiği Adana Demirspor'da 33 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 26'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 2178 dakika sahada kalan 33 yaşındaki golcü, 19 gol ve 6 asistle skora etki etmişti.