Ne yaptın sen Lucas Torreira! Tüm Türkiye onu konuşuyor...

Galatasaray'ın başarılı yıldızı Lucas Torreira, performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 27 yaşındaki futbolcu, istatistikleriyle zirveye yerleşmeyi başardı. İşte Galatasaray'daki Lucas Torreira gelişmesi...

Süper Lig'de şampiyon olmak isteyen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ise final oynamayı hedefliyor. Bu sebeple sezon başında yıldızlarla dolu bir kadro kuran sarı kırmızılı ekibin önünde zorlu bir fikstür var. Takımın en önemli parçalarından biri haline Lucas Torreira ise performansıyla Türkiye'nin gündemine oturdu.

LUCAS TORREIRA'NIN PERFORMANSI DUDAK UÇUKLATIYOR

2022 yazında Arsenal'dan transfer edilen Lucas Torreira, Galatasaray'ın en önemli kozlarından birisi. Takımın vazgeçilmezlerinden biri olan Torreira, şimdiden Galatasaray formasıyla 56 maça çıktı. Öte yandan bu sezon ise büyük bir istatistik yakalamış durumda.

SAHİPSİZ TOPLAR ONDAN SORULUR

Süper Lig'de 2023-24 sezonunda en fazla sahipsiz top kazanan isim Lucas Torreira oldu. 27 yaşındaki orta saha, 48 top kazanmayla bu alanda zirvede yer alıyor. Torreira'yı Hajradinovic ve Salih Uçan takip ediyor. Galatasaray'ın orta sahasının bel kemiği haline gelen yıldız futbolcu, Avrupa transfer piyasasında da en çok takip edilen isimlerden birisi durumunda.

www.aksam.com.tr