Ne yaptın sen Kenan Yıldız! İtalya'da ortalık yıkıldı

Kenan Yıldız, A Milli Takım'daki performansıyla İtalya basınında gündem oldu. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile karşılaştırılan milli oyuncu Kenan Yıldız için övgü dolu sözlere yer verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

A Milli Takım'ın Almanya'yı 3-2 yendiği maça Kenan Yıldız damga vurdu. Attığı golle ay-yıldızlıların galibiyetinin mimarlarından olan genç yıldız Kenan Yıldız, İtalya basınında büyük yankı uyandırdı.

KENAN YILDIZ, ALMANYA MAÇINA DAMGA VURDU

Hazırlık maçında A Milli Takım, deplasmanda Almanya ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan kırmızı-beyazlılarda maça ilk 11'de başlayan Kenan Yıldız, gecenin kahramanlarından biri oldu. Genç oyuncu attığı golle ve sergilediği performansla büyük beğeni topladı.

İTALYA'DA HERKES ONU KONUŞUYOR

Kenan Yıldız'ın performansı İtalya'da da büyük yankı uyandırdı. Genç oyuncu için methiyeler dizilirken Juventus'un yeni bir yıldız kazandığı ifade edildi. Yıldız'ın Cristiano Ronaldo'dan bile daha yetenekli olduğu ileri sürüldü.

Öte yandan Serie A'da Inter ile karşılaşacak olan Juventus'ta Massimiliano Allegri, genç oyuncuya ilk 11'de yer vermeyi planlıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Juventus formasıyla şu ana kadar 5 resmi maça çıkan Kenan Yıldız, bu karşılaşmaların hiçbirinde ilk 11'de yer alamadı. Toplam 36 dakika süre alan 18 yaşındaki genç oyuncu, skora etki edemedi.