Ne yaptın sen Kenan Karaman! Ligi altüst etti: Tüm Almanya onu konuşuyor...

Beşiktaş'ın eski golcüsü Kenan Karaman, Almanya'da gündem oldu. Milli santrafor oyuncusu performansıyla Bundesliga 2'de en iyiler arasına girdi. Alman Basını, milli oyuncuyu manşetlerine taşıdı. İşte Kenan Karaman haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Almanya'nın köklü ekiplerinden Schalke 04'te forma giyen milli santrafor oyuncusu Kenan Karaman, Gelsenkirchen ekibinde performansıyla adeta göz dolduruyor. Alman ekibi ile muhteşem rakamlar yakalayan 29 yaşındaki oyuncu ülkede gündem oldu. Alman basını, milli futbolcuya methiyeler düzdü.

KENAN KARAMAN FIRTINA GİBİ ESİYOR

Trendyol Süper Lig'in dev ekibi Beşiktaş'tan, Alman ekibi Schalke 04 yolunu tutan Kenan Karaman adeta küllerinden doğdu. Mavi-beyazlı forma altında sergilediği performansla adı sık sık transferde büyük takımlarla anılan Kenan'ı Alman basını yere göğe sığdırmadı. Almanlar, Kenan'ın büyük bir kulübe transfer olacağını ve yeteneklerinin Bundesliga 2'nin çok daha üstünde olduğunu manşetlerine taşıdı.

BU SEZON RAKAMLARI

Kenan Karaman, Schalke 04 formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 11 maça çıktı. Gurbetçi oyuncu bu karşılaşmalarda 4 gol ve 4 asist üretmeyi başardı.

BEŞİKTAŞ'TA NE YAPMIŞTI ?

Kenan Karaman, yalnızca 14 ay kaldığı Beşiktaş'ta tüm kulvarlarda 35 maça çıkmış ve 2 gol, 2 asist ile skora etki etmişti.

www.aksam.com.tr