Ne yaptın sen İsmail Kartal! Fenerbahçe ve Türkiye tarihinde bir ilk...

İsmail Kartal yeniden teknik direktörlüğüne geldiği Fenerbahçe'de rekor kırdı. Sarı-lacivertlilerle sezona fırtına gibi başlayan İsmail Kartal, Fenerbahçe ve Türkiye tarihine geçti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal rüzgarı esiyor. Yeni transferlerle sezona gümbür gümbür başlayan sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, Fenerbahçe ve Türkiye tarihinde bir ilke imzasını attı.

İSMAİL KARTAL FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon ligi 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile yolların ayrılmasının ardından göreve İsmail Kartal getirildi. Yapılan nokta atışı transferlerle kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertliler, Kartal önderliğinde sezona çok iyi bir başlangıç yaptı.

FENERBAHÇE VE TÜRKİYE TARİHİNE GEÇTİ

Konferans Ligi'nin play-off turu rövanş maçında Twente'yi 1-0 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Avrupa'da peş peşe 6 galibiyet alan tek teknik adam olarak tarihe geçti.

Öte yandan İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Avrupa kupalarında en uzun galibiyet serisi yakalayan (7 galibiyet) Türk takımı olmayı başardı.

LİGDE DE KAYIP YOK

İsmail Kartal yönetiminde UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kayıpsız devam eden Fenerbahçe, Süper Lig'de ilk 2 maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.