Ne yaptın sen İsmail Kartal! Bütün dünya onu konuşuyor: Ortalığı yıktı...

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin başında bu sezon başardıklarıyla göz dolduran İsmail Kartal için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 63 yaşındaki teknik adam, dünyanın gündemine oturmayı başardı. İşte İsmail Kartal haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal fırtınalar estirmeye devam ediyor. Başarılı çalıştırıcı son ortaya çıkan istatistikle beraber bütün dünyaya damga vurmayı başardı.

İSMAİL KARTAL'DAN İNANILMAZ ORTALAMA

Süper Lig'de ve UEFA Konferans Ligi'nde oldukça başarılı bir sezon geçiren Fenerbahçe'de başarının en büyük sahiplerinden olan İsmail Kartal, takımının başında muhteşem bir sezon geçiriyor. Kartal'ın Fenerbahçe'si Avrupa ligleri içerisinde deplasmanda 2.86 ile en yüksek puan ortalaması toplayan takım olmayı başardı.

INTER TAKİP EDİYOR

Kanarya'yı bu sezon Serie A'yı domine eden Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği Inter takip ediyor. Milano ekibi, bu sezon deplasmanlarda 2.71 puan ortalaması yakalamayı başardı. Lacivert-siyahlı ekibin İtalya Ligi'nde şampiyonluğuna kesin gözü ile bakılıyor.

SEZON RAKAMLARI

İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin başında bu sezon tüm kulvarlarda 47 maça çıktı. Tecrübeli çalıştırıcı, bu karşılaşmalarda 38 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşayarak 2.51 puan ortalaması yakalamayı başardı.

www.aksam.com.tr