Ne yaptın sen Hakan Çalhanoğlu! Tüm İtalya onu konuşuyor

Interli milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu İtalya'ya damgasını vurdu. Takımın lideri konumuna gelen yıldız futbolcu için övgü dolu sözler söylendi. İtalyan medyası, ''Inzaghi'nin artık Hakan Çalhanoğlu'suz yapamadığını'' yazdı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

İtalya Serie A'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu takımının lideri konumunda. İtalyan medyası Inter-Milan derbisi öncesi milli yıldıza methiyeler dizdi. Inzaghi'nin vazgeçilmezi olan Hakan Çalhanoğlu'nun tam bir orta saha oyuncusu rolüne büründüğünü belirtti.

"HAKAN ÇALHANOĞLU'SUZ YAPAMAZ"

İtalyan medyası, Inzaghi için "Hakan Çalhanoğlu, orta sahanın kalbi" benzetmesini yaptı. İşte milli yıldız hakkında yapılan çarpıcı yorumlar: "Hakan Çalhanoğlu Inter'i sahada yöneten lider futbolcu. Yıldız oyuncu tam bir orta saha oyuncusu haline geldi. Nitelik ve nicelik bakımından oldukça verimli. Hatta bazı açılardan oldukça şaşırtıcı performanslar ortaya koyuyor. Inzaghi artık onsuz yapamıyor."

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Inter'de geçen sezon 49 maça çıkan Hakan Çalhanoğlu 41 kez ilk 11'de görev aldı. 4 gol atmayı başaran milli futbolcu 8 asist yaptı. Bu sezon ise Hakan, 3 maça çıktı ve 1 gol atmayı başardı.

www.aksam.com.tr