Ne yaptın sen Hakan Çalhanoğlu! Tarihe geçirecek rekoru elinin tersiyle itti...

Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu, İtalya'da yine gündem olmayı başardı. Serie A'da kırdığı rekorlarla adından sıkça söz ettiren milli oyuncu için flaş bir gelişme yaşandı. İşte Hakan Çalhanoğlu haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Serie A'da Inter forması giyen ve başarılı performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Hakan Çalhanoğlu, bu sezonda göz doldurmaya devam ediyor. Serie A'da Milan ve Inter forması giyen milli orta saha oyuncusu adeta istatistikleri de altüst etti. Son olarak Inter'in Monza'yı deplasmanda 5-1 yendiği karşılaşmada 2 kez fileleri havalandırarak maçın yıldızı olan Hakan, bu rakamlarla dikkat çeken bir rekoru kırma fırsatını da elinin tersiyle itmiş oldu.

HAKAN ÇALHANOĞLU REKORU KAÇIRDI

Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, Çizme'de yine gündem olmayı başardı. İtalya'da 7'nci sezonunu geçiren başarılı orta saha oyuncusu son olarak Monza maçında yine sahnedeydi. Deplasmanda 5 gollü galibiyet alan Inter'de maçın perdesini açan ve 3'üncü golü kaydeden Hakan bir rekor kırmaya daha çok yakınken herkesi ters köşe yaptı. Serie A'da Monza maçı öncesi 39 gol kaydeden milli oyuncu, bu gollerin tamamını 39 farklı maçta kaydetmişti. Monza karşısında 2 gol kaydeden Hakan, Fabio Pecchia'nın elinde olan 41 farklı maçta 41 gol atma rekorunu da kırma şansını kaçırdı.

ADI PREMIER LİG DEVLERİYLE ANILIYOR

Inter'de gösterdiği performansla sık sık hakkında transfer iddiaları çıkan Hakan Çalhanoğlu için son iddia Ada basınından geldi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Liverpool ve Chelsea, Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak için 50 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardı.

SERİE A RAKAMLARI

Hakan Çalhanoğlu, Serie A'da Milan ve Inter formasıyla toplam 222 maça çıktı. Milli oyuncu bu karşılaşmalarda 41 gol ve 56 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr