Ne yaptın sen Hakan Çalhanoğlu! Bütün İtalya onu konuşuyor...

Serie A'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu performansıyla göz dolduruyor. İtalyan basını, milli oyuncuyu eski kulübü Milan'ın pişmanlığını manşetlerine taşıdı. İşte Hakan Çalhanoğlu haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

İtalya Serie A'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu başarılı performansını her geçen gün biraz daha yukarı taşıyor. Tecrübeli orta saha oyuncusu bu sezon adeta takımının lideri oldu. Başarılı performansını rakamlarına da yansıtan Çalhanoğlu, Inter formasıyla ligde bir gol daha atarsa Serie A'da en çok gol atan Türk oyuncusu olacak. İtalyan basını Hakan Çalhanoğlu için eski kulübü Milan'ı ve taraftarlarını kızdıracak şekilde milli oyuncuyu manşetlerine taşıdı.

HAKAN ÇALHANOĞLU, İTALYAN BASININDA MANŞETLERDE

Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu , Inter forması altında ortaya koyduğu performansla adeta parmak ısırtıyor. Hakan'ın bu performansına İtalyan basını da sessiz kalmadı. İtalyanlar, Hakan Çalhanoğlu'nun eski kulübü Milan'ın kıskançlık içinde olduğunu ve siyah-kırmızılı kulübün taraftarlarının Hakan'ın başarısını hazmedemediğini manşetlerine taşıdı.

MILAN'I PİŞMAN ETTİ

İtalyanlar, Hakan Çalhanoğlu'nun Milan ile olan sözleşmesi sona erdikten sonra Inter'e ücretsiz bir şekilde transfer olduğunu hatırlatırken Milan yönetiminin o dönem için Hakan Çalhanoğlu'na istediği ücreti teklif etmediği için büyük bir pişmanlık içerisinde olduklarını da haberlerine eklediler.

INTER RAKAMLARI

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla tüm kulvarlarda 109 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu bu karşılaşmalarda 17 gol 22 asist ile skora etki etti.

www.aksam.com.tr