Ne yaptın sen Enner Valencia! Pankart açtılar: Bütün Brezilya onu konuşuyor...

Enner Valencia gündem oldu. Fenerbahçe'deki sözleşmesinin sona ermesinin ardından Brezilya ekibi Internacional'e transfer olan tecrübeli futbolcu, Brezilya'yı ayağa kaldırdı. İşte Enner Valencia cephesinde yaşananlar...

Fenerbahçe'de muhteşem bir performans göstererek gol krallığı yaşayan ve attığı gollerle kulüp tarihine adını yazdıran Enner Valencia, sözleşmesinin sona ermesinin ardından takıma veda etmişti. Tecrübeli golcü, Brezilya'nın yolunu tutarak Internacional'e imza attı.

Enner Valencia için Brezilya macerası oldukça çalkantılı geçiyor. 34 yaşındaki santrfor, ülkede bir kez daha gündem olmayı başardı.

ENNER VALENCIA GÜNDEM OLDU!

Brezilya kulübü Internacional, büyük umutlarla transfer ettiği Enner Valencia ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Burada inişli çıkışlı bir grafik çizen Ekvadorlu forvet, birçok kez taraftarların tepkisine maruz kaldı. Enner Valencia için kulüp seferber oldu. 10 maça çıkmasına rağmen henüz ligde gol atamayan tecrübeli oyuncu için taraftarlar da devreye girdi.

PANKART AÇTILAR

Internacional taraftarları, Cuiabá'ya karşı oynanan maçta daha top Enner'e gelmeden oyuncu için bir pankart açtılar. Ve hep birlikte Valencia'nın ismiyle tezahürat gerçekleştirdiler.

Daha önce taraftarlar, Valencia'yı yuhalamışlardı. Ancak taraftarlar şimdi ise onun formunu yakalaması için destek oluyor.

www.aksam.com.tr