Ne yaptın sen Emre Belözoğlu! Tüm Türkiye onu konuşuyor...

Emre Belözoğlu, MKE Ankaragücü'nün teknik direktörlüğünde Süper Lig'e damga vurdu. Sarı-lacivertli ekibi şahlandıran genç çalıştırıcı Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşısında inanılmaz bir istatistiğe imza attı. İşte detaylar...

MKE Ankaragücü, takımın başına Emre Belözoğlu'nun geçmesiyle birlikte yükselişe geçti. Şu ana kadar 8 maçta 4 galibiyet alan genç çalıştırıcı Emre Belözoğlu, Beşiktaş'a karşı ise inanılmaz bir istatistik ortaya koydu.

EMRE BELÖZOĞLU, MKE ANKARAGÜCÜ'NE İLAÇ OLDU

Süper Lig'de bu sezona Tolunay Kafkas ile giriş yapan MKE Ankaragücü, aldığı kötü sonuçlar sonrası yollarını ayırdı. Sarı-lacivertlilerin göreve getirdiği Emre Belözoğlu ise şu ana kadar çıktığı 8 maçtan 4 galibiyet almayı başardı. 43 yaşındaki teknik adam aldığı sonuçlarla başkent ekibini orta sıralara taşımayı başardı.

İNANILMAZ İSTATİSTİK

Ligin 14. haftasında sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu müthiş bir istatistiğe imza attı. Belözoğlu, Beşiktaş'a rakip olduğu beş Süper Lig maçının dördünden puan almayı başardı.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Emre Belözoğlu, teknik direktörlüğünü yaptığı MKE Ankaragücü'nün başında şu ana kadar 8 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalardan 4 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. 43 yaşındaki çalıştırıcı, bu sonuçlarla maç başına 1.75 puan ortalaması yakaladı.