Ne yaptın sen Emin Bayram! Ligi altüst etti: Tüm Belçika onu konuşuyor...

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan Westerlo'ya kiralanan Emin Bayram, Belçika'da gündem oldu. Belçika basını manşetlerini 20 yaşındaki milli oyuncuya ayırdı. İşte Emin Bayram haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'ın altyapısından çıkan ve sarı-kırmızılı forma ile istediği süreleri bulamayan Emin Bayram, Belçika'da adeta fırtına gibi esiyor. Milli oyuncu, henüz 15. haftası geride kalan ligde istatistikleri alt üst etti. Genç oyuncunun bu başarılı performansı Belçika basınında manşetlere taşındı.

EMİN BAYRAM, BELÇİKA'DA MANŞETLERDE

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla çok fazla süre alamayan ve Abdülkerim-Nelsson tandeminin çok arkasında kalan Emin Bayram yaz transfer döneminde Belçika'nın Westerlo takımına kiralanmıştı. Milli oyuncu burada adeta küllerinden doğdu. Oldukça başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu, Belçika basınında gündeme oturmayı başardı.

15 HAFTADA 5 KEZ HAFTANIN İLK 11'İNE SEÇİLDİ

Henüz 15. haftası geride kalan Belçika Pro liginde sadece dokuz maçta şans bulan Emin Bayram tam beş kez haftanın ilk 11'ine seçilmeyi başardı. Belçikalılar, Emin Bayram'ın başarılı performansı karşısında adeta şoka uğradı.

SON 2 MAÇTA 1 GOL 1 ASİST ÜRETTİ

Emin Bayram, Westerlo formasıyla son iki lig maçında 1 gol ve 1 asist üretmeyi başardı. Milli oyuncu, Sint-Truiden karşılaşmasında fileleri havalandırırken, Charleroi maçında da gol pası verdi.

www.aksam.com.tr