Ne yaptın sen Dominik Livakovic! Süper Lig'de ortalığı yıktı: Herkes onu konuşuyor

Dominik Livakovic, Fenerbahçe'deki başarılı performansıyla Süper Lig'e damga vurdu. Sarı-lacivertlilerin sezon başında kadrosuna kattığı Dominik Livakovic, tarihe geçti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Dominik Livakovic fırtınası esiyor. Sarı-lacivertlilerin sezon başında transfer ettiği Dominik Livakovic, deplasmandaki başarılı performansıyla Süper Lig tarihine geçmeyi başardı.

DOMINIK LIVAKOVIC MEST ETTİ

Geçtiğimiz yazın flaş takımlarından Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı isimlerden biri de Dominik Livakovic olmuştu. Sarı-lacivertliler transferi için uzun süre uğraştığı Hırvat kaleciyi, Dinamo Zagreb'den 6.65 milyon euro bonservis bedeliyle renklerine bağlamıştı. 29 yaşındaki file bekçisi, başarılı performansıyla takımına katkıda bulunarak büyük beğeni toplamayı başardı.

SÜPER LİG'E DAMGA VURDU

Dominik Livakovic, deplasmanda inanılmaz bir istatistiğe imza attı. Opta verilerine göre; 2007/08 sezonundan bu yana Süper Lig deplasmanlarında en yüksek gole kapama yüzdesine sahip kaleci olan Dominik Livakovic bu sezon dış sahada kalesine gelen 31 şutun 26'sını kurtardı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 28 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalarda toplam 2520 dakika sahada kaldı. Bu karşılaşmalarda 30 gol yiyen 29 yaşındaki file bekçisi, 11 karşılaşmada kalesini gole kapattı.