Ne yaptın sen Dominik Livakovic! Fenerbahçe'de bardak taştı: Ortalık yıkıldı...

Dominik Livakovic, Fenerbahçe'de büyük hayal kırıklığına neden oldu. Sarı-lacivertlilerin büyük beklentilerle kadrosuna kattığı yıldız kaleci Dominik Livakovic, Alanyaspor beraberliği sonrası tepkilerin hedefi oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de kaleci Dominik Livakovic, performansıyla hayal kırıklığına uğrattı. Altay Bayındır yerine geçtiğimiz yaz büyük beklentilerle transfer edilen Dominik Livakovic, Alanyaspor beraberliği sonrası tepki çekti.

DOMINIK LIVAKOVIC, HAYAL KIRIKLIĞINA NEDEN OLDU

Geçtiğimiz sezon Altay Bayındır'ın performansından memnun olmayan ve yaz aylarında kaleci arayışına başlayan Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'te forma giyen Dominik Livakovic'i uzun uğraşlar sonunda 6.65 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Ancak yıldız kaleci, geldiği günden bu yana performansıyla tam olarak beklentileri karşılayamadı.

BARDAK TAŞTI, SOSYAL MEDYA YIKILDI

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında evinde Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de gündeme gelen isimlerden biri de Dominik Livakovic oldu. Hırvat kalecinin performansından memnun olmayan sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada eleştiri yağmurunda bulundu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Dominik Livakovic, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 25 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 2250 dakika süre aldı. Bu maçlarda kalesinde 28 gole engel olamayan 29 yaşındaki yıldız file bekçisi, 10 karşılaşmada ise kalesini gole kapattı.

İşte Dominik Livakovic'e gelen tepkilerden bazıları: