Ne yaptın sen Cenk Özkaçar! Tüm İspanya onu konuşuyor

A Milli Takım'ın 23 yaşındaki sol beki Cenk Özkaçar gösterdiği performans ile İspanya'da gündem oldu. LaLiga'da Valencia forması giyen Cenk Özkaçar için övgü dolu sözler sarf edildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

İspanya LaLiga ekiplerinden Valencia'da forma giyen milli futbolcu Cenk Özkaçar, Türkiye'nin Hırvatistan ve Letonya karşılaşmalarında forma şansı bulmuştu. 23 yaşındaki genç oyuncu gösterdiği performansla A Milli Takım'da formayı kaptı. Başarılı futbolcunun performansı ise İspanya'da gündem oldu.

"CENK ÖZKAÇAR GÜVEN KAZANDI"

İspanya basını Valencia forması giyen Cenk Özkaçar için özgü dolu sözler yazdı. 23 yaşındaki futbolcunun Türkiye'nin yeni sol beki olduğu belirtilirken yaptığı asistle de skora katkı sağladığının altını çizdi. İspanyollar, "Montella'nın yeni sol beki Cenk Özkaçar" yorumunda bulundu.

VALENCİA'YA GERİ DÖNDÜ

Milli futbolcu Cenk Özkaçar, kulübü Valencia'ya geri döndü. Çarşamba (dün) günü antrenmana çıkan başarılı futbolcu Cadiz ile oynanacak karşılaşmaya hazırlanıyor. Cenk Özkaçar'ın Cadiz karşısında görev alması bekleniyor.

KARACABEY BELEDİYESPOR'DAN A MİLLİ TAKIM'A VE İSPANYA'YA...

23 yaşındaki Cenk Özkaçar, 18 yaşında Karacabey Belediyespor'da forma giyiyordu. 19 yaşında Altay'da dikkat çeken genç oyuncu Fransız kulübü Lyon'a transfer olmuştu. Cenk, son olarak Valencia'da forma giyiyor.

www.aksam.com.tr