Ne yaptın sen Cengiz Ünder! Tüm Türkiye onu konuşuyor...

Cengiz Ünder, Fenerbahçe'deki performansıyla alkış toplamaya devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde son haftalarda göze girmeyi başaran milli yıldız Cengiz Ünder, inanılmaz bir başarıya imza attı: İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de son haftaların parlayan ismi Cengiz Ünder oldu. Sezon başında transfer edilen ve inişli çıkışlı performansıyla eleştirilerin hedefi olan Cengiz Ünder, son haftalarda göze girmeyi başardı.

CENGİZ ÜNDER'İN TRANSFERİ ÇOK TARTIŞILMIŞTI

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin en flaş takımlarından biri olan Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı isimlerden biri de Cengiz Ünder oldu. Sarı-lacivertlilerin Marsilya'dan 15 milyon euro bedelle transfer ettiği milli oyuncu, ödenen bonservis nedeniyle tartışma konusu olmuştu. Geldiği ilk haftalarda performansıyla eleştirilerin hedefinde olan Ünder, son haftalarda ise takımına büyük katkıda bulunmayı başardı.

GALİBİYETİ ALDI, İNANILMAZI BAŞARDI

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında sahasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 yenen Fenerbahçe'de galibiyeti getiren gollerin ikisi de Cengiz Ünder'den geldi. Takımına 3 puanı getiren milli yıldız, inanılmaz bir başarıya da imza attı. 26 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertlilerde her 78 dakikada 1 gol atmayı başardı ve bu sezon takımının 100 ve 101. gollerini attı.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder, Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 21 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 9'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 686 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli oyuncu, 7 gol ve 3 asistle skora etki etti.