Ne yaptın sen! Cengiz Ünder ortalığı yıktı: Tüm Fransa onu konuşuyor

Cengiz Ünder, Fenerbahçe'deki performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde gollerini sıralamaya devam eden milli yıldız Cengiz Ünder, Fransa'da gündem oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, başarılı performansıyla büyük beğeni topladı. Sarı-lacivertlilerde sonradan açılan milli yıldızın Cengiz Ünder, Fransa'da büyük ses getirdi.

CENGİZ ÜNDER, FENERBAHÇE'DE SONRADAN AÇILDI

Sezon başında transferin flaş takımlarından biri olan Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı isimlerden biri de Cengiz Ünder olmuştu. Sarı-lacivertliler, milli yıldızı Marsilya'dan 15 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katarak büyük ses getirdi.

FRANSA'DA BÜYÜK SES GETİRDİ

Süper Lig'de son olarak Hatayspor ağlarını sarsan Hatayspor, Fransa'da büyük yankı uyandırdı. Fransa basınında yer alan habere göre; Cengiz Ünder'in kendisini takımın en önemli hücum oyuncusu olarak kabul ettirdiği belirtilirken, "Uyluk sakatlığı da dahil olmak üzere karmaşık bir başlangıcın ardından Under , geri dönmeyi başardı ve Fenerbahce formasıyla çok sayıda gol atmayı başardı." ifadelerine yer verildi.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 27 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 15'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1048 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli oyuncu, 9 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.