Ne yaptın sen Caner Erkin! Tüm Türkiye onu konuşuyor...

Trendyol 1. Lig'de fırtına gibi esen Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin, lige damga vurmaya devam ediyor. Milli oyuncu, skorer kimliğiyle takımını taşımaya devam ederken Ümraniyespor karşılaşmasında en çok konuşulan isim oldu. İşte Caner Erkin haberinin detayları...

Türk futbolunun son dönemdeki hücum yönü en kuvvetli bek oyuncularından olan Caner Erkin, ilerleyen yaşına rağmen performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. 35 yaşındaki futbolcu, defans hattının solunda görev yapmasına rağmen takımının skora en çok etki eden isimlerinden olmayı başardı.

CANER ERKİN'DEN DÖNÜŞÜN FİTİLİNİ ATEŞLEYEN GOL

Caner Erkin, Eyüpspor'un ligde son oynadığı Ümraniyespor maçında geri dönüşün fitilini ateşleyen skoru kaydetme başarısı gösterdi. Başarılı sol bek, 1-0 yenik durumda oldukları mücadelede uzak mesafeden attığı frikik golüyle karşılaşma sonunda alınan 3-1'lik galibiyette üç puanın mimarlarından oldu. Milli oyuncu, ligde lider durumda bulunan Eyüpspor'un Süper Lig yolculuğuna damga vurmaya devam ediyor.

ARDA TURAN SİSTEMİNİN ÖNEMLİ PARÇASI

Caner Erkin, İstanbul ekibinin teknik direktörü ve eski takım arkadaşı Arda Turan'ın oynattığı hücum futbolunda en kilit oyuncuların başında geliyor. Oynadığı 23 maçta 57 gol bulan Eyüpspor, ligin açık ara en golcü takımı konumunda. Göztepe ise yine 23 maçta attığı 39 gol ile eflatun sarılı ekibe en yakın takım olarak Trendyol 1. Lig'in puan cetvelinde ikinci sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE'DEN SONRA EN SKORER SEZONU

Caner Erkin, 2013-2014 döneminde Fenerbahçe formasıyla çıktığı 33 karşılaşmada 3 gol ve 14 asist ile skora etki etmişti. 35 yaşındaki sol bek Eyüpspor ile bu sezon süre aldığı 21 maçta 6 gol ve 6 asistlik katkıyla sarı lacivertlilerde yaşadığı kariyer sezonunu 10 senenin ardından geride bırakmaya oldukça yakın.

www.aksam.com.tr