Ne yaptın sen Caner Erkin! Ligi altüst etti: Tüm Türkiye onu konuşuyor

Caner Erkin, Trendyol 1. Lig'e performansıyla damga vurmaya devam ediyor. Eyüpspor'da adeta kariyerinin ikinci baharını yaşayan tecrübeli oyuncu Caner Erkin, istatistikleri altüst etti. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin, kariyerinin ikinci baharını yaşıyor. Şu ana kadar yalnızca 2 maçta skora etki edemeyen Caner Erkin, performansıyla büyük beğeni topladı ve attığı golle gündeme damga vurdu.

CANER ERKİN, LİGE DAMGA VURDU

Yaz transfer döneminde Başakşehir'den bedelsiz olarak Eyüpspor'a transfer olan Caner Erkin, performansıyla büyük beğeni topladı. Takımına skor olarak bir hücum oyuncusu gibi katkıda bulunan tecrübeli sol bek, gündemden düşmüyor.

TÜM TÜRKİYE O GOLÜ KONUŞUYOR

Trendyol 1. Lig'in 9. hafta mücadelesinde deplasmanda Ahlatcı Çorum FK'yı 3-2 yenen Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin, 17. dakikada ceza sahasının dışından kaleye çapraz pozisyonda attığı golle karşılaşmaya damga vurdu. Tecrübeli oyuncunun attığı bu gol sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

MÜTHİŞ İSTATİSTİK

2021-22 ve 2022-23 sezonlarındaki toplam skor katkısını geride bırakan Caner Erkin, bu sezon şu ana kadar çıktığı 8 resmi maçta 5 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu. Tecrübeli sol bek, 8 karşılaşmanın 6'sında skora etki etmeyi başardı.