Ne yaptın sen Caner Erkin! İnanılmazı başardı: Tüm Türkiye onu konuşuyor

Eyüpspor'un tecrübeli oyuncusu Caner Erkin bu sezon performansıyla gündemden düşmüyor. Milli sol bek oyuncusu istatistikleri de adeta alt üst etti. İşte Caner Erkin haberinin detayları…

www.aksam.com.tr

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin ilerleyen yaşına performansıyla meydan okuyor. Tecrübeli sol bek oyuncusu, bu sezon başarılı performansını rakamlarına da yansıtmayı başarıyor. Caner Erkin ligde henüz 10. Hafta olmasına rağmen en çok gol attığı sezonu geçiriyor.

CANER ERKİN EN GOLCÜ SEZONUNU GEÇİRİYOR

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin performansıyla gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde 35 yaşına giren mili oyuncu yaşına rağmen üst seviyede oynamaya devam ediyor. Caner Erkin bu sezon henüz 9 maça çıkmasına rağmen 5 gol kaydederek kariyerinin en golcü sezonunu yaşıyor.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'DE 4 GOL ATMIŞTI

Caner Erkin bu sezondan önce en golcü sezonlarını Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarıyla yaşamıştı. Tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe ile 2012-13 ve 2014-15 sezonlarında Beşiktaş ile de 2019-20 sezonlarında 4'er gol atmayı başarmıştı.

KARİYER RAKAMLARI

Caner Erkin kariyeri boyunca tüm kulvarlarda 567 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu bu karşılaşmalarda 42 gol ve 120 asistle skora etki etti.

www.aksam.com.tr