Ne yaptın sen Aytaç Kara! Süper Lig'i altüst etti, inanılmazı başardı...

Kasımpaşa'da forma giyen Aytaç Kara bu sezon adeta fırtına gibi esiyor. İstanbul ekibinde gösterdiği performans ve istatistiklerle taraftarın sevgilisi haline gelen milli oyuncu, inanılmaz bir form grafiği yakaladı. İşte Aytaç Kara haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara bu sezon ortaya koyduğu performansla adından sıkça söz ettiriyor. 30 yaşındaki oyuncu bugün yaptığıyla tekrar gündeme oturdu. Gaziantep FK'yı konuk eden Kasımpaşa'da 3. dakikada fileleri havalandıran Aytaç Kara fırtına gibi esmeye devam ediyor.

AYTAÇ KARA GOLLERİ ATMAYA DEVAM EDİYOR

Kasımpaşa'nın tecrübeli orta saha oyuncusu Aytaç Kara gündemden düşmüyor. Bu sezon lacivert-beyazlı takımı sırtlayan milli oyuncu santraforları kıskandırıyor. Son olarak evinde Gaziantep FK'yı konuk eden Kasımpaşa'da takımının ilk golünü kaydetti.

İNANILMAZ BİR İSTATİSTİK YAKALADI

Aytaç Kara, bu sezon Kasımpaşa formasıyla takımının en skorer oyuncusu konumunda. Milli orta saha, bu sezon Süper Lig'de Kasımpaşa formasıyla 14 maça çıktı. Aytaç Kara bu karşılaşmalarda 9 gol ve 2 asist üreterek inanılmaz bir istatistik yakaladı.

KASIMPAŞA'DAKİ TÜM RAKAMLARI

2022 yılından beri Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara, tüm kulvarlarda 112 maça çıktı ve 26 gol, 9 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr